Grafisk Identitet

… kan mere end bare at se godt ud!

Din virksomheds værdier og dens grafiske identitet bør understøtte hinanden – og afspejles i logoet.

Grafisk design får dine tryksager, dit logo, dine visitkort og din hjemmeside til at se godt ud.

Men grafisk design er meget mere end det!

Grafisk design:

  • hjælper brugeren rundt på din hjemmeside
  • giver et sammenhængende og identitetsskabende udseende af dine produkter
  • løfter din virksomhed op på et professionelt niveau.

Hos Grafisk Profil har vi fingrene nede i hverdagen, og vi samarbejder med dig i processen med udvikling af din grafiske identitet. Vi hjælper dig også med at stille de rigtige spørgsmål og krav til trykkerier, webhoteller og andre samarbejdspartnere, så du får den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

At skabe den grafiske identitet til din virksomhed er et samarbejde, hvor vi omdanner og videreudvikler, indtil vi har den perfekte opskrift!

Alle Grafisk Profils ansatte arbejder dagligt med grafisk design til både web og tryk. Ud over bureauløsninger underviser vi også i alle Adobes grafiske programmer.

En anden mulighed …

Ønsker du at blive klædt på til at varetage udviklingen og vedligeholdelsen af din virksomheds grafiske identitet, underviser vi her på stedet i grafisk design. Et kursus, der udstyrer dig med de kompetencer, der er nødvendige for at kunne vedligeholde og pleje din virksomheds grafiske identitet. Du bliver introduceret for design principper, WordPress og Adobepakken: InDesign, Illustrator, Photoshop.

Læs mere om  Grafiske kurser her.

Byg selv
Grafisk Design