Webdesign

… og verdens forbindelse til dig

Din hjemmeside er dit ansigt udad til og et af de første steder, dine kunder møder dig.

Du bør altid have din egen hjemmeside som dit primære omdrejningspunkt. På din hjemmeside er det nemlig dig, der bestemmer og du risikerer ikke, at du pludselig bliver lukket ned eller censureret, som du kan risikere på de sociale medier, hvor det ikke er dig der bestemmer over indholdet.

Hjemmesiden skaber tætte forbindelser til sine kunder – det helt rigtige førstehåndsindtryk er afgørende for jeres videre relation. Det er her kunderne leder efter informationer, der styrker tillid og bekræfter oprigtigheden. Det er vigtigt for os, at din hjemmeside afspejler din virksomhed – og din identitet.

Når vi udvikler din hjemmeside, starter vi med en kop kaffe, hvor vi kortlægger dine ønsker og behov, så vi sammen vælger den optimale løsning for dig. Det er vigtigt for os, at din hjemmeside bliver udviklet med sparring fra dig – så vi sikrer din følelse af ejerskab over siden.

Vi udvikler hovedsagelig hjemmesider i WordPress. Vores løsninger er responsive, altså tilpasset så den også virker på tablets og smartphones.

SEO og GoogleAds

I dag klarer vi os ikke unden søgemaskineoptimering (SEO) – men søgeoptimering er en disciplin for sig og mulighederne er mange.

Vi taler med dig om mulighederne for søgeoptimering, Google Analytics og GoogleAds (tidligere Adwords), inden vi går i gang, så vi sammen kan tænke søgemaskineoptimering ind i den endelige hjemmesideløsning.

Opdatering af din hjemmeside

I den perfekte verden er din hjemmeside hele tiden under forandring og udvikling.

Dine kunder skal lokkes med nyt og inspirerende indhold, nye og bedre søgeord skal flettes ind og funktionerne som blog, billedgalleri, kalender, smartphones, email-marketing, og sociale medier skal afprøves og finjusteres. Med andre ord skal du hele tiden have fingeren på pulsen i en verden, hvor udviklingen går stærkt.

Sandheden er dog, at mange virksomheder ikke opdaterer deres hjemmeside, fordi det kræver mange ressourcer at lave ændringer … og fordi vi mister fokus på de områder, vi normalt ikke beskæftiger os med.

Men der er hjælp at hente.

Vi har nemlig udviklet et servicesystem, hvor vi løser opgaven for dig. Flere og flere vælger at lade os stå for ajourføringen af virksomhedens hjemmeside, så de selv kan koncentrere sig om deres egne kernekompetencer.

Lær det selv …

Hvis du selv ønsker at mestre ajourføringen af din hjemmeside, tilbyder vi kurser i WordPress.

På kurset bliver du klædt på til at håndtere indhold, artikler, blogs, medier, gallerier, udvidelser, back-up og sikkerhed af din hjemmeside.

Har du brug for bare en enkelt dag, tilyder vi også individuelle kurser i WordPress.

Læs mere om WordPress her

Wordpress Kursus