SEO og Ads

… bliv fundet af Google

SEO er en forkortelse af søgemaskineoptimering. Vi bruger SEO til at blive fundet af Google.

SEO er en kategori for sig selv. Det handler om at optimere din hjemmeside ud fra de faktorer, som søgemaskinerne kigger på, når de skal rangere dig over konkurrenternes hjemmeside.

En flot og gennemarbejdet hjemmeside, er god at have – men knap så brugbar, hvis den ikke er søgbar. Vi hjælper dig med at gøre din hjemmeside relevant og nem at finde når dine kunder søger efter dine kompetencer, så du når ud til dine kunder igennem bedre placeringer hos Google.

Skal vi hjælpe Google med at finde dig?

… af dine kunder

Når du skal findes af dine kunder, er det attraktivt at ligge i toppen på Googles søgeresultat. Google Ads er de betalte søgeresultater, som vises i toppen af siden, når du søger.

Google Ads (tidligere AdWords) kendes af mange som SEM – Search Engine Marketing.

Google Ads er en nem og tilgængelig annoncemodel til din virksomhed, fordi du ikke betaler for selve din visning øverst på Google, når kunderne skal finde dig, men kun, hvis dine kunder klikker. Heraf navnet PPC – Pay Per Click.

Skal vi hjælpe dig med at blive fundet af dine kunder?

En anden mulighed …

Du ved sikkert allerede, at du jævnligt skal opdatere din hjemmeside. Det samme gælder din søgemaskineoptimerig og annoncering. Vi lærer dig, hvordan systemerne fungerer, og hvordan du selv kan administrere dine aktiviteter. Vi tilbyder både kursus med SEO & Ads her på stedet.

På SEO-kurset bliver du klædt på til at forstå Googles metode og funktion. Du lærer at optimere din hjemmeside med den optimale struktur, for at skabe gode resultater på Google – og meget mere!

På GoogleAds kurset lærer du at skrive fængende tekster, som kunderne klikker på – og hvilken strategi du skal bruge ved opsætning af din Ads-annoncer. Du bliver præsenteret for forskellige kampagnetyper, målgruppesøgninger og annonceopsætninger.

SEO Kursus
Google Ads