Sociale Medier

… mød dine kunder i øjenhøjde

Sociale medier er et særdeles effektivt markedsføringsredskab, som giver resultater med øjeblikkelig virkning, hvis du gør det rigtigt.

Det er markedsføring, der lader dig møde dine kunder der, hvor de er. Med den rette SoMe-strategi er de sociale medier et værdifuldt redskab for dig, når du arbejder med at opbygge relationer og engagere dine kunder.

Du kan selv springe ud i det, men du kan også vælge at få god rådgivning og et afklaringsforløb med fokus på din SoMe-strategi og brugen af sociale medier, som kommunikationsredskab.

Vi etablerer også gerne din Facebook-side – og sammen med dig, lægger vi en Facebook-strategi som passer til dit niveau.

En anden mulighed …

Her i huset underviser vi i strategi på de sociale medier – en enkelt kursusdag, der giver dig indsigt i hvilke strategier, du kan tage i brug, og hvordan du lægger en medieplan. Du får styr på de vigtigste begreber og hvorledes du får succes med sociale medier.

Vi giver dig ideer og tips til, hvordan du markedsfører din virksomhed på Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og Youtube.

Du får indsigt i brugen af konkurrencer, kendskab til regler og annoncemuligheder på de sociale medier.

Læs mere om kurserne, hvis du vil ramme plet – det betaler sig at gøre det rigtigt fra starten.

Social Medie Strategi
Facebook annoncering