Webdesign

Før vi går i gang med din nye hjemmeside, tager vi en grundig snak om dine ønsker og behov og sammen vælger vi den optimale løsning for dig. Det er vigtigt for os at udvikle hjemmesiden med sparring fra dig – derved sikrer vi du føler ejerskab til siden.

Vi udvikler hovedsagelig hjemmesider i Joomla og WordPress. Vores løsninger er responsive og dermed tilpasset tablets og smartphones.

I dag klarer vi os ikke unden søgeoptimering – men søgeoptimering er en disciplin for sig og mulighederne er mange. Derfor tilbyder vi at tage en snak med dig om mulighederne for søgeoptimering, google analytics og Adwords inden vi går i gang, så du kan vurdere hvad der er bedst for din virksomhed. Læs mere om søgeoptimering.

Opdatering af din hjemmeside

Den perfekte hjemmeside er hele tiden under forandring! Brugerne skal lokkes til med friskt indhold, nye og bedre søgeord skal flettes ind og funktioner som blog, billedgalleri, kalender, smartphones, e-mail marketing, sociale medier og meget andet skal afprøves og finjusteres.

Det er desværre langtfra virkeligheden for mange hjemmesider. Det kræver ressourcer at lave ændringer… og ofte mister virksomheden fokus fra den vigtige basisforretning. Derfor har vi udviklet et servicesystem, der løser opgaven for din virksomhed. Flere og flere vælger at lade os stå for ajourføringen af virksomhedens hjemmeside.

En anden mulighed…

Her på stedet underviser vi i WordPress – dvs. ønsker du selv at vedligeholde dit WordPress site, så hop med på kurset og bliv klædt på til at håndtere indhold, artikler, blogs, medier, gallerier, udvidelser, back-up og sikkerhed. Har du brug for bare en enkelt dag tilbyder vi også individuelt kursus i WordPress.