Tryksager

… når du vil ud med dine budskaber!

Tryksager er ikke fortid – tværtimod! I dag er løsningen blot, at vi skal være til stede både offline og online. I bund og grund giver det mere plads og værdi til tryksagerne.

Vi står gerne for den grafiske produktion af alt fra visitkort til magasiner, plakater, roll-ups og messevægge. Vi har som regel et godt bud på det visuelle udtryk og kvaliteten af produktet, men det er nødvendigt med en god sparring med dig – så det endelige produkt, hvad enten det er en profilbrochure eller et magasin, stemmer overens med dine forventninger og din virksomheds grafiske identitet.

På produktionssiden har vi gode, faste samarbejdspartnere, der står for selve produktionen. Vi placerer din ordre, hvor det er bedst og billigst afhængig af din opgaves kompleksitet.

Der er god synergi i at anvende samme bureau til udvikling og produktion af dine tryksager, det er din garanti for designlinjen overholdes og din profil altid fremstår ensartet.

En anden mulighed …

Vil du selv producere tryksager?

På vores InDesign-kurser bliver du klædt på til at udvikle og producere forskellige tryksager, ligesom du lærer at skabe printklare filer til tryk.

Læs mere om Grafiske Kurser her

InDesign kursus
Tema kursus – Tryksager