grafiskprofil

Grafikprofil.dk og Grafiskekurser.dk hører begge under KS Centret.

Historien om KS centret går tilbage til 1986. I dag huser KS Centret designbureauet Grafiskprofil.dk og uddannelseshuset Grafiskekurser.dk.
KS Centret står for: Kommunikation og Service.

Grafiskprofil.dk består i dag af 5 ildsjæle, som hver har sine forcer inden for:

  • grafisk design
  • online marketing
  • foto og video
  • kommunikation.

Grafiskprofil.dk er et lille bureau, der varetager alt fra udvikling af grafiske identiteter, hjemmesider, og social media strategi til foto og video og kommunikation.
Det gør vi i et tæt samarbejde med din virksomhed.

Vi er et virkelighedsnært designbureau, der gennem grafiskekurser.dk tilbyder vores samarbejdspartnere og andre interesserede undervisning, der klæder dem på til at møde en digitaliseret hverdag, hvor grafiske identiteter og nærværende indhold er vejen frem!

Vi skaber stærke identiteter i samarbejde med dig og sætte det rigtige fingeraftryk på din virksomhed.

Vi kalder det at have fingrene i jorden – og undervise i virkeligheden!

Personerne bagved …

Hanne

Hanne står for den daglige drift og svarer venligt på alle henvendelser. Hanne har det store overblik og er det praktiske hoved i et designbureau fuld af idémagere. Hanne har været en del af KS centeret siden 199, og har været med helt fra begyndelsen af Grafiskprofil.dk.

Hvis ingen ved det, så ved Hanne det!

Claus

Claus er vores ekspert inden for online/offline marketing, kommunikation og Illustrator. Ofte finder du Claus bag kameraet, når der skal tages billeder eller laves fængende videoer. Claus har en Master i visuel kommunikation fra Designskolen i Kolding, og har tidligere været selvstændig indehaver af Birch reklame- og webbureau.

Laila

Laila er vores ekspert inden for grafisk produktion og webdesign/Wordpress. Laila er oftest at finde bag skærmen, hvor hun udvikler på nye grafiske opgaver og hjemmesidedesigns. Laila har tidligere arbejdet med grafisk design og layout på et reklamebureau, og er oprindelig uddannet produktudvikler i tekstilbranchen. 

Kim

Kim er vores ekspert i Photoshop og kommunikation. Kim er oftest at finde med fingrene i de sociale medier, hvor hun udvikler stærkt og brugervenligt content. Kim er uddannet i grafisk design, sociale medier og kommunikation og har undervist på bl.a. Journalisthøjskolen. Hun har skrevet flere bøger og har sin egen virksomhed Zigns.

Camilla

Camilla er vores SEO & Ads-ekspert. Camilla er oftest at finde med brillerne helt nede i detaljen, hvor hun skriver stærke tekster, som øger din synlighed!  Camilla har tidligere arbejdet som underviser hos AOF og kører sideløbende konsulentbureauet Tekstsprutten – Camilla er uddannet Cand.phil i Portugisisk.