Video

… der fortælles i små bidder!

Der er ingen tvivl om, at levende indhold på din hjemmeside og i dit content er af stor værdi i dag! Hop med på vognen, mød dine kunder i øjenhøje og præsenter din virksomhed og dit produkt, med ærlighed og stolthed.

Video er et ‘must do’ af flere årsager! Du kender det selv – vi vil gerne have serveret interessant og relevant information på en nem og hurtig måde.

Det kan være en produktvideo, hvor du præsentere dit produkt på en levende og ærlig måde. Det kan være en præsentationsvideo af din virksomhed, hvor du viser hvem I er – og hvad I står for. Kampagnevideoer af nye lanceringer, salgsvideoer der fortæller om dine ydelser og services osv. Video er en attraktiv måde at kommunikere til sine kunder på, det skaber tillid – og mindsker afstanden mellem dig og dine kunder!

Et ekstra plus i bogen, er den SEO-mæssige effekt video har på din website, og din digitale synlighed.

Har du brug for en professionel videooptagelse? Vi hjælper dig gerne!

Kontakt os hvis du har brug for en professionel videooptagelse.

En anden mulighed …

Video får mere og mere plads, på den store scene indenfor markedsføring. Vil du selv kunne varetage videoproduktion og redigering? – i huset har vi en kursusafdeling, hvor Claus undervider i videooptagelse. Med et kursus i videoproduktion, bliver du klædt på til at fremstille produktfilm, interview-film, vejledningsfilm osv. Du vil lærer at SEO optimere på dine videoer, så de bliver fundet i Google og på YouTube, samt hvordan du ligger en videostrategi for din hjemmeside, webshop, sociale medier og / eller nyhedsbreve.

Video Komplet
Video Basis
Video Dokumentar
Video Animation
Video med smartphone